AV

Broadcast, Műsorjel előállítás

A szolgáltatás lehetővé teszi televíziós és rádiós műsorok, valamint online közvetítések számára a tartalmak előkészítését és továbbítását a nézők és hallgatók felé. Ezen szolgáltatás célja a tartalom minőségének és hozzáférhetőségének biztosítása, függetlenül attól, hogy a műsorok élőben sugárzottak vagy előre rögzített tartalmakról van szó.

A szolgáltatás magában foglalhatja az alábbi folyamatokat:

 1. Tartalom előkészítése:
  A tartalom előállítása és szerkesztése a műsor elkészítése előtt. Ez magában foglalja a videofelvételek készítését, hang- és képszerkesztést, valamint a műsorok tervezését és strukturálását.

 2. Élő adások:
  A szolgáltatás lehetővé teszi az élő adások közvetítését is, amelyek során a tartalmak valós időben jutnak el a nézőkhöz vagy hallgatókhoz. Az ehhez szükséges speciális technikai felszereléseket és szakembereket is biztosítjuk 1 – 1 műsor élőben történő közvetítéséhez.

 3. Adatátvitel:
  A műsorjel elküldése a különböző közvetítési platformokra, például televízióadókra, rádióállomásokra vagy online streaming szolgáltatókhoz. Az széles sávú internet kapcsolatot és a speciális rendszereket partnereink bevonásával valamint egyedi rendszerekkel biztosítjuk. .

 4. Technikai támogatás:
  Az esetleges hibák vagy zavarok javítását és az élő műsorok során fellépő technikai problémák kezelését is el tudjuk látni az ügyféliggeényeknek megfelelően.

A fenti szolgáltatások kritikus szerepet játszanak a televíziós és rádiós közvetítésekben, valamint az online tartalom előállításában. A magas minőségű és megbízható műsorjel biztosítja, hogy a tartalom hozzáférhető legyen a nézők és hallgatók számára, függetlenül attól, hogy milyen formában szeretnék elérni azt.

Emellett a helyszínek broadcast-ra való előkészítését is vállaljuk.
Ekkor a mikrofonozástól a megvilágításon át a különböző felületek, például LED fal üzemeltetését is összeállítjuk.

Digital Signage

Nagyméretű, távmenedzselhető kijelzőkön megjelenített képi tartalmak, információs és reklám célokra.

Az általunk forgalmazott tartalomkezelő rendszerek segítségével rendszerezhetjük, beállíthatjuk a tartalmakat, azok megjelenését, sorrendjét.

A kijelzőkön megjelenő tartalom lehet mozgókép, weboldal, reklám, prezentáció, streaming média, vagy épp TV adás.

A kijelző 2D-s vagy 3D-s LCD kijelző, projektor vagy LED fal és akár monitorfal is lehet.

Hotel TV

Az összetett szolgáltatást nyújtó HOTEL TV rendszer, könnyedén kezelhető, és nem csak a vendégek tájékoztatására alkalmas.
Hotel promóciók és reklámok, fizetős TV csatornák, beépített játékok, videotéka, zenelejátszó és ébresztés kezelése is lehetséges. Elősegíti a szállodaüzemeltetés gyors és megbízható adminisztrációját: összekapcsolható a szálloda számlázási rendszerével, így a vendégek számára elérhetővé válik a számla áttekintése, expressz kijelentkezés és hasonló kényelmi szolgáltatások.

Streaming

Streaming esetén a végfelhasználók számára online elérhetővé tesszük a különböző adatokat, például egy rádióadást avagy sporteseményt. Az érdeklődő így hozzáfér adatokhoz, előadásokhoz, amiket bármikor megállíthat, előre léptethet, vagy vissza is tekerhet.

Okos épületek (Smart Home, Smart Office)

Épületirányító rendszernek nevezzük az épített környezet – irodaházak, multifunkciós létesítmények- magánházak- kényelmének biztosítására és az üzemeltetés optimalizálására szolgáló rendszereket.
A hatékonyság és a gazdaságosság elvén a különböző épületek költséghatékony működtetését biztosítják. Az egymásba integrált rendszerek, például hőmérsékletszabályzó, árnyékolókezelő kommunikálnak egymással és akár egyidőben, és távolról is van lehetőség őket irányítani.
Partnereink bevonásával akár autonóm működő épületeket tudunk létrehozni szinte bárhol, ahogy az alapinfrastruktúrák rendelkezésre állnak.

Intercom rendszerek

Egy olyan belső beszéd és/vagy videócélú kommunikációs hálózat és annak eszközei, amelyek lehetővé teszik egy rendezvény, esemény során a munkatársak gördülékeny kommunikációját.

Akár épületbe is integrálható rendezvénytechnikai elem, amely lehetővé teszi, hogy az eseményt lebonyolító vezérlői és technikusi stáb zavartalanul tudjon feladatokat, információkat cserélni egymással.

Intercom lehet egy klasszikus kaputelefon avagy egy kibővített fejhallgató is, és akár interneten keresztül is képesek egymással kommunikálni.

IP alapú Workflow (AoIP, VoIP, MoIP)

Az NDI, SRT, DANTE, MADI szabványoknak köszönhetően, IP alapon megvalósítható broadcast megoldási lehetőségek tárháza szinte végtelen.
Amennyiben segítségre van szüksége a fenn említett technológiákkal kapcsolatban, kollégáink állnak rendelkezésére.

Felkeltettük érdeklődését?