IT

Rendszergazdai szolgáltatások

A rendszergazdai szolgáltatásunk mikro-, és kisvállalkozások számára az informatikai rendszerük hatékony működését és biztonságát támogató folyamat. Kiemelt felelősséget vállalunk az informatikai infrastruktúra karbantartásáért, felügyeletéért és optimalizálásáért annak érdekében, hogy a vállalkozás problémamentesen és hatékonyan tudjon működni az informatikai eszközök és szoftverek segítségével.

Segítünk a rendszeres karbantartásban, frissítések telepítésében, biztonsági intézkedések végrehajtásában és a problémák gyors diagnosztizálásában.

Cloud szolgáltatásainknak köszönhetően a kisvállalkozások optimalizálhatják az IT-infrastruktúrát, növelhetik az adatbiztonságot és minimalizálhatják a rendszerhibák okozta kiesést.

Rendszergazdai szolgáltatásunk magába foglalhatja a hálózatkezelést, felhőalapú rendszerek kezelését, adatbázisok karbantartását, biztonsági mentéseket és visszaállításokat, valamint a felhasználók támogatását és oktatását az informatikai rendszerek üzemeltetése kapcsán.

Ezek a tevékenységek hozzájárulnak a vállalkozás hatékony működéséhez és növelik a produktivitást a technológia optimális kihasználásával.

Ha cége informatikai rendszerének elkelne egy biztos támogatói és üzemeltetői háttér,
abban az esetben rendszergazdai szolgáltatáscsomagunk a legjobb választás.

Kimagasló eszközkészletünknek köszönhetően akár azonnal tudunk csere, esetlegesen helyettesítő eszközöket biztosítani.

 • Windows, Mac, Linux alapú irodai és globális rendszerek beüzemelése, felügyelete, támogatása.
 • Microsoft 365 bevezetése, adminisztrációja, migrációja.
 • Felhőbe történő migráció tervezése, megszervezése, lebonyolítása.


Telefonos távsegítség, helpdesk, avagy akár helyszíni kiszállásos szolgáltatás keretében is.

Távközlési és lokális hálózatépítés

A „távközlési” hálózatépítés szolgáltatás célja, hogy támogassa az ügyfeleket a modern, hatékony és megbízható kommunikációs infrastruktúra kiépítésében és fejlesztésében a legkisebb irodától a kiterjedt szolgáltatói hálózatokig. Ez a szolgáltatás széleskörű segítséget nyújt a távközlési hálózat tervezésétől a telepítésen át a karbantartásig.
Az alábbiakban részletesen ismertetem a szolgáltatás lényegét és a teendőket a hálózatépítés során.

 1. Tervezés és konzultáció:
  A kivitelezés megkezdése előtt az ügyféllel együttműködve, részletesen áttekintjük a partner igényeit és elképzeléseit. Ezt követően megkezdjük a hálózat tervezését, figyelembe véve az infrastruktúra, a kapacitás, a technológiai igények és a jövőbeni bővítés lehetőségeit.

 2. Infrastruktúra építése:
  Az építési fázisban szakembereink a saját avagy partnertervezők által készített tervek alapján megkezdik a fizikai hálózat kiépítését. Ez magában foglalja a kábelezési rendszer, az adatközpontok, az antennák, a bázisállomások és a hálózati eszközök telepítését.

 3. Optimalizálás és tesztelés:
  A kivitelezés során folyamatosan ellenőrizzük a hálózati passzív és aktív eszközök működését és teljesítményét. Elvégezzük a szükséges optimalizálási feladatokat, hogy a hálózat a lehető legjobb teljesítménnyel üzemeljen.. Ezt követően kiterjedt teszteket végzünk a rendszer megbízhatóságának és biztonságának biztosítása érdekében.

 4. Karbantartás és felügyelet:
  A szolgáltatás nem ér véget az építéssel. Szakembereink igény esetén, folyamatosan monitorozzák a hálózatot, és biztosítják annak folyamatos működését és biztonságát. Ezen kívül a rendszeres karbantartás és frissítések elvégzése is fontos része a szolgáltatásnak, hogy a hálózat mindig a legújabb technológiai standardoknak és biztonsági előírásoknak megfeleljen.

 5. Ügyfél-támogatás és képzés:
  Kiemelt szerepet jelent a partnerek felkészítése a hálózat használatára és karbantartására. A kivitelezést követően felkészítjük az ügyfeleket a hálózat optimális kihasználására és a rendszer megfelelő kezelésére.

Vezeték nélküli megoldások, FESZTI-FI

Amennyiben a kábeles megoldások nem jöhetnek szóba, esetlegesen a helyszín avagy az esemény nem tesz lehetővé átalakításokat (fúrás-faragás), abban az esetben vezeték nélküli szolgáltatásainkat ajánljuk.

Különleges megoldásunk a fenn említett FESZTI-FI rendszer, mely egy szinte bárhová telepíthető, magas kliensszámot és forgalmat tűrő, alapjaiban klasszikus Wi-Fi alapú hálózat. Így a helyszínen jelenlévők folyamatosan online lehetnek. Ezen rendszerbe integrálható akár a beléptetés, az ellátmánykezelés és a biztonsági felügyelet is. A rendszer UPLINK-jét  gerincvonali szoláltatók biztosítják, így mindig magas rendelkezésre állású internetes szolgáltatást tudunk biztosítani rendszerünkön.

Emellett szinte bármilyen vezeték nélküli jelátviteli megoldásban tudunk segíteni, szükség esetén engedélyköteles sávok ügyintézését, és e sávokra speciális eszközök beüzemelését is el tudjuk végezni, akár PONT-PONT (PTP), avagy PONT-MULTIPONT (PMPT) konfigurációban.
Ezen vezeték nélküli rendszerek sok esetben alapot szolgáltatnak és  támogatják a biztonsági és „okos- épület” rendszerek működését és üzemeltetését.

Optikai hálózati megoldások

Hosszútávon kimagasló minőségű, és magas rendelkezésre állást megkövetelő hálózatok esetén az OPTIKAI linkek alkalmazása a legjobb megoldás. A legmodernebb lehetőségeket és eljárásokat kihasználva 10, 40, 100 Gbps sebességű kapcsolatokat is ki tudunk alakítani.
Nagyobb szervezeti egységekhez avagy szolgáltatói hálózatokhoz pedig ajánljuk passzív OPTIKAI rendszereinket,
melyek a GPON szabvány(1 Gbps) és az XGPON (10Gbps) szabvány végponti eszközeivel is megrendelhetőek.

Magasan képzett kollégáink, bármilyen OPTIKAI probléma elhárításában is állnak partnereink rendelkezésére.
(Szál hegesztés, végződtetés, optikai mérés)

Telekommunikáció, IP telefónia

Kiváló partnereinknek köszönhetően, a legkisebb akár vezetékes avagy mobil telefonközpontra tudunk megoldást kínálni akár úgy, hogy jelenlegi szolgáltatójával nem kell felmondania már jól működő szerződéseit.
Microsoft 365 rendszert használó partnereink számára a komplett telefonos megoldást integrálni tudjuk a MS Teams rendszerbe is.