VIDEO & SHOW

Műsorgyártás

Műsorgyártási szolgáltatásunk komplett megoldást kínál rendezvényszervezőknek, és online tartalomkészítőknek egyaránt.
Legyen szó sportesemények, konferenciák, televíziós produkciókról. A tervezéstől a kivitelezésen át az utómunkálatokig folyamatosan felügyeljük és koordináljuk a feladatokat. Gondoskodunk a megfelelő eszközparkról és műszaki személyzetről.

Referenciáink között számos sportesemény (box, kézilabda, football…) és konferencia közvetítése megtalálható, melyet a 21. század legkorszerűbb technológiáival valósítunk és valósítunk meg a jövőben is.

Show Management

Olyan komplex és professzionális megoldásokat nyújtunk a televíziós produkciókhoz, eseményekhez és előadásokhoz, amelyek magas színvonalú vizuális, hang- és fénytechnikai elemeket foglalnak magukban.
Célunk, hogy minden esetben lenyűgöző és emlékezetes élményt teremtsünk a közönségnek, függetlenül attól, hogy milyen formátumú és gyártási intenzitású produkcióról van szó.  Az alábbiakban összeszedtük a szolgáltatás főbb elemeit:

 1. Vizuáltechnika:
  Kivetítők, LED falak, projektorok és egyéb vizuális eszközök telepítése és üzemeltetése.
  A cél az, hogy magas felbontású és éles képekkel, háttérrel vagy videókkal adjon dinamizmust az eseményhez.

 2. Hangtechnika:
  A hangrendszerek, mikrofonok, hangkeverők és egyéb berendezések telepítését és beállítását foglalja magában. A cél a tiszta és kiváló minőségű hang érdekében, ami fontos az eseményen résztvevők optimális élményéhez.

 3. Fénytechnika:
  Magában foglalja a különböző fényforrások, effektek és vezérlőrendszerek telepítését.
  A színátmenetek, fényhatások és a megfelelő hangulat megteremtése az egyik fő cél.

 4. Színpad- és díszletelemek:
  A produkcióhoz illő színpadrendszer és díszletépítés, dekoráció és speciális látványelemek, amelyek fokozzák az atmoszférát.

 5. Technikai üzemeltetés és koordináció:
  Vállaljuk a technikai felszerelések üzemeltetését, karbantartását és komplexen koordináljuk is azokat az esemény ideje alatt.

A show management szolgáltatás azért jött létre, hogy segítse a rendezőket, produkciókat a magas színvonalú technikai megoldások révén, ami emellett hozzájárul az esemény sikeréhez és a résztvevők emlékezetes élményéhez.

Filmgyártás

Szenvedélyünk a minőségi tartalom. A kreatív filmgyártás mellett vállaljuk zenei klipek, werkfilmek gyártását.
Sok éves és több területre kiterjedő tapasztalatunk van a zeneipari megoldásokban, de multinacionális cégektől a kkv-szektorig is.
Kiváló együttműködéseinknek köszönhetően akár neves rendezőkkel is van lehetőségünk dolgozni.

FULL IP WORKFLOW

Az NDI, SRT, DANTE, MADI szabványoknak köszönhetően, IP alapon megvalósítható broadcast megoldási lehetőségek tárháza szinte végtelen.
Amennyiben segítségre van szüksége a fenn említett technológiákkal kapcsolatban, kollégáink állnak rendelkezésére.

Felkeltettük érdeklődését?