MANAGEMENT

Komplex zenei management

Ez a szolgáltatásunk egy olyan szakmai tevékenység, amelynek célja a zenészek, zenekarok és egyéb zenei tehetségek karrierjének hatékony irányítása és fejlesztése.

Legfontosabb feladatai közé tartozik:

 1. Karrierstratégia kidolgozása:
  Segítünk az előadók és zenekarok számára meghatározni a hosszú távú céljaikat és meghatározni a legjobb módszereket ezek eléréséhez.

 2. Koncertturnék és fellépések szervezése:
  A menedzsereink segítenek az előadóknak koncerteket és fellépéseket szervezni, beleértve az időpontok meghatározását, a helyszínek kiválasztását és a promóciót.

 3. Record deal tárgyalások:
  Közreműködünk a lemezkiadókkal történő tárgyalások során, és az árak, jogdíjak és egyéb szerződéses feltételek kialakításában.
  Igény esetén saját kiadónk adja ki a tartalmakat, mind hagyományos, mind Streaming változatban.

 4. Promóció és marketing:
  Menedzsereink segítenek az előadóknak a zenei anyagaik népszerűsítésében, beleértve a médiakapcsolatokat, a közösségi média kezelést és a reklámkampányok szervezését.

 5. Jogdíjak és bevételkezelés:
  Vállaljuk a jogdíjak és a bevételek hatékony kezelésének, például a koncertdíjak, streaming bevételek, és a merchandise értékesítése.

A management szolgáltatások célja, hogy segítsék az előadókat sikeres karriert építeni, miközben könnyítik a mindennapi feladatokat és kötelezettségeket. A zenei menedzserek szakértelemmel rendelkeznek a zeneiparban, és a zenészekre szabott szolgáltatásokat nyújtanak a siker érdekében.

Lemezkiadói szolgáltatások

Zenei produkciókkal, zenészekkel és zenekarokkal kötünk kiadási szerződéseket, hogy segítsük zenei anyagaik hivatalos kiadásában és terjesztésében.

A lemezkiadói szolgáltatások magukban foglalják a stúdiófelvétel előkészítését, jogi ügyintézést, promóciót és terjesztést a különböző médiafelületeken, valamint jogdíjak kezelését a zenekar vagy előadó érdekében.

A segítünk az előadóknak abban, hogy a zenéjük széles közönséghez juthasson el, és egyúttal a bevételüket is növeljék.

Online publikáció

Kiváló partnereinknek köszönhetően, az előadók a lehető leggyorsabban tudják publikálni szerzeményeiket a Streaming és közösségi platformok akár mindegyikén. Marketing szakembereink segítségével kiemelkedő tempóban tudják építeni akár TikTok, akár Instagram követői és rajongói táborukat. 

Felkeltettük érdeklődését?